Onderhoud en Reparatie

Onderhoud:

'Onderhoud is het behoud' In onze werkplaats is dit geen loze kreet. Zo voorkomt tijdig olie verversen een te laag oliepeil en inwendige vervuiling, en daarmee onnodig en vaak dure motorreparaties. Veel mensen weten bijvoorbeeld niet dat olie vuil opneemt, net als het oliefilter. En als dit te lang doorgaat, raakt deze verzadigd. Vervolgens komt het vuil in de motor terecht en raken diverse onderdelen vervuild en verstopt met alle nare gevolgen van dien.

Onderdelen die vervuild of verstopt raken zijn bijvoorbeeld: klepstoters, kettingspanners en nokkenas-verstellers. Als deze onderdelen vervuild zijn en daardoor hun werking verliezen, moet u deze laten vervangen. Dit soort reparaties is vaak kostbaar en vele malen duurder dan regelmatig olie verversen.

    

 

Wat voor de motor geldt, geldt ook voor het remsysteem. Wij houden remsystemen schoon en gangbaar. Als dit niet regelmatig gebeurt, gaan de remmen vastzitten. Hierdoor slijten de remdelen meer dan nodig is. Het gevolg is dat de remschijven voortijd moeten worden vervangen. Omdat remschijven tegenwoordig worden gecombineerd met wiellagers en ABS-systemen zijn deze reparaties erg duur.

Wilt u niet voor onaangename verrassingen komen te staan? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken.


Reparatie:

Ook voor de reparatie van uw auto bent u bij AVM aan het juiste adres. Wij maken uitsluitend gebruik van kwaliteitsproducten. Elke reparatie voeren wij vakkundig en volgens fabrieksspecificaties uit. 


Voorafgaand aan alle reparaties kijken we wat de precieze kosten zijn. Pas dan gaan we in overleg met u over de reparatie. zo weet u van tevoren precies waar u aan toe bent en komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Wilt u meer informatie? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op. Wij onderhouden en repareren alle merken auto's.

Uw specialist op gebied van Peugeot en Citroën